badrumsbänk

Blandarbyte, köks- och duschblandare Stockholm

Vi på Rak VVS hjälper dig med blandarbyte i Stockholm

Vi hjälper er med blandarbyte i Stockholm

De små detaljerna är ofta det som får ett rum att gå från hyfsat till fint. Idag finns det tusentals olika sorters blandare och rätt sort sätter ofta pricken över i:et på din köks- eller badrumsinredning. När det kommer till att utföra blandarbyte i Stockholm så har vi en lång historia av nöjda och återkommande kunder. Att byta design på sina blandare är ett billigt och snabbt sätt att fräscha upp sitt kök eller badrum, samtidigt som vi rörmokare på Rak VVS säkerställer att vattenflödet och temperaturen alltid är i bästa möjliga skick.

diskho
handfat i keramik

Blandarbyte pris

Vi tar alltid ett fast pris per blandarbyte så du slipper oroa dig över kostnader som springer iväg. Vi kan även ge ett mer förmånligt pris beroende på hur många blandare som ska installeras, men i vanliga fall ligger standardkostnaden på några tusenlappar per blandare beroende på om det är fast pris eller inte. Vi utför oftast installationen av blandaren i samband med köpet av en, se våra blandare. Vid köp av blandare + installation blir priset mer förmånligt givetvis. Om du vill få en exakt prisbild så är det enklast att kontakta oss, så kollar vi närmare på vilket upplägg som hade passat bäst utifrån antal blandare och rum.

Typer av blandare vi installerar

Vi byter ut och installerar en rad olika typer av blandare, främst i köks- eller badrumsmiljö. De vanligaste artiklarna är:

  • Duschkranar

  • Badkarskranar

  • Kökskranar

  • Handfatskranar

Men vi kan givetvis installera alla typer av blandare beroende på vad som passar ditt behov. Du kanske är i behov av någon av våra andra tjänster, exempelvis stambyte? Slå en signal på 08 444 07 37 så kollar vi närmare på det!

dubbela handfat

Hur går ett blandarbyte till?

Steg 1

Vi börjar med att göra en tidsuppskattning på hur lång tid arbetet kommer ta och kapar sedan vattenflödet till kranen tillfälligt.

Steg 2

Vi monterar ner befintliga blandare, rengör ytan och ser till att interiören är städad inför den nya installationen.

Steg 3

I nästa led skruvar vi fast dina nya vattenblandare på den rengjorda ytan utifrån leverantörens instruktioner.

Steg 4

Slutligen sätter vi på vattnet igen och säkerställer att temperatur, vattentryck och flöde fungerar minst lika bra som innan - sedan kan du njuta av din nya design i lugn och ro!

Frågor?

Kontakta oss på 08 444 07 37 om du inte fått svar på dina frågor så hjälper vi mer än gärna till att reda ut de eventuella frågetecken och funderingar som finns.

KONTAKTA OSS