Spolbil som utför stamspolning, rörinspektion, hetvattenspolning och underhållsspolning

Spolbil Stockholm

Med hjälp av vår spolbil står vi behjälpliga när behovet finns av att spola rent avloppsledningar. Oavsett vad stoppet i avloppet kan bero på så löser vi problemet med spolbilen. Spolbilen utför även stamspolning, rörinspektion och underhållsspolning med varmt vatten.

Få hjälp av en spolbil i Stockholm

Ifall du får stopp i samma avlopp ett flertal gånger rekommenderar vi att ta kontakt med en spolbil. En temporär lösning går ibland att göra på egen hand, dock blir ett nytt stopp inte en fråga om - utan när. För att slippa behöva gå runt och tänka på nästa stopp går det bra att boka en spolbil direkt.

Utrustad spolbil som utför högtryckstvätt emd hetvatten
Insidan av en utrustad spolbil som utför hetsvattenspolning

Fördelar med en spolbil

Inget problem gällande avlopp är för stort för en spolbil. Utrustningen i spolbilen gör att de svåraste proppar och ansamlingar kan lösas upp. Ifall stoppet är akut ger spolbilen en garanterad lösning som även förebygger framtida problem. Andra fördelar inkluderar:

  • Miljövänligt då inga kemikalier och endast vanligt vatten används

  • Skonsamt mot rören vilket ökar livslängden på dem

  • Effektivaste metoden att ta bort pappersrester, fettklumpar och beläggningar

Spolbil rör pris?

En spolbil har en rad olika funktioner beroende på vad jobbet kräver. Priset för att låta en spolbil spola rör börjar vid 900kr/h och uppåt beroende på dag, tid och vad som ska göras. Är du intresserad av att få en mer exakt prisbild går det bra att kontakta oss.

Spolbil jour dygnet runt

Vad ska du tänka på innan du bokar en spolbil i Stockholm?

Det är viktigt för dig som kund att det företag du anlitar har en spolbil som klarar av just det som du är ute efter beroende på vad problemet i avloppet kan tänkas bero på.

Våra spolbilar är fullt utrustade och klarar av allt som en spolbil förväntas klara av. Dock är det ofta högtrycksspolning som används där man kan reglera trycket med att ställa in x-antal bars man vill ha beroende på situation. Sedan är alltid priset en fråga som kan skilja företagen åt där man heller inte får tumma på kvalite för att ett företag är billigare. Jämför man de företag som har rätt utrustning och kvalite på sakerna brukar inte priset skilja sig särskilt mycket åt.

Behöver du lösa problemet med en spolbil?

Steg 1

Du hör av dig till oss och vi svarar oftast efter några minuter på mail eller några signaler på telefon.

Steg 2

Vi utför en snabb behovsanalys under tiden som en av våra rörmokare gör sig redo att åka. Du erbjuds en preliminär prisbild och en saklig genomgång av hur spolbilen kommer att lösa problemet.

Steg 3

Väl på plats utför vi en grundlig undersökning av problemet och åtgärdar det utifrån de ramverk som stämmer överens med våra certifikat och utbildningar.

Steg 4

Innan vi packar ihop så dubbelkollar vi att allt är på sin plats samt hur förebyggande åtgärder har inrättats för att undvika nya skador på sikt. Slutligen tackar vi för den här gången!

Frågor?

Kontakta oss på 08-444 07 37 om du inte fått svar på dina frågor så hjälper vi mer än gärna till att reda ut de eventuella frågetecken och funderingar som finns.

KONTAKTA OSS