vvs-ritning av en besiktningsman i Stockholm

VVS-besiktning Stockholm

RAK VVS hjälper dig med VVS besiktning i Stockholm

Regelbunden VVS-besiktning förebygger trasiga rör!

Som fastighetsägare är det inte helt lätt att hålla koll på alla delar av hemmet - ventilation, vatten, elektricitet, apparater - åtminstone inte tills saker börjar gå sönder. Att hålla uppsikt över sin VVS och regelbundet besikta hemmet är ett bra sätt att dra ner på onödiga och dyra reparationsutgifter. Vi kommer med en punktlista och gör en grundlig undersökning av hemmet så att du slipper oroa dig över om vatten- och ventilationssystemen håller på att gå sönder. Vi på RAK VVS både dubbel- och trippelkollar dina olika system och ser till att allt är i toppskick!

värmepanna som behöver VVS-besiktas
godkända rör in i hus efter en VVS-besiktning i Stockholm

VVS-besiktning pris

Storleken på fastigheter och VVS-system kan variera kraftigt och våra priser likaså. Vi har en rad olika upplägg och det enklaste är att du kontaktar oss, så kollar vi närmare på vilket upplägg som hade passat bäst utifrån fastighet och behov. Vi svarar efter några minuter på mail eller några signaler på telefon och kan ha ett prisförslag klart redan under samtalet. Det viktigaste är att du som kund får känna dig trygg och slipper oroa dig över den huvudvärk som ett trasigt VVS-system medför!

Vad du kan förvänta dig under en VVS-besiktning

Enkelt förklarat så är en VVS-besiktning ett förebyggande arbete som innebär att vi rörmokare kontrollerar kvalitén och säkerheten på alla dina VVS-artiklar. Listan är lång men i grova drag innefattar detta saker som toaletter, handfat, duschar, rörsystem och egentligen alla delar av en fastighet där det flödar antingen vatten eller ventilation. Vi går med en punktlista från A till Ö och bedömer fastigheten utifrån alla de utbildningar och certifikat som våra rörmokare genomgått. Märker vi att någonting behöver åtgärdas så har vi redan en person på plats med verktygslådan i handen.

verktygslåda vid besiktning

Hur går en VVS-besiktning till?

Steg 1

Vi inleder inspektionen med att noggrant leta efter läckage i samtliga vatten- och ventilationssystem.

Steg 2

Vi kollar förebyggande på hur vi kan minimera risken för framtida skador. Är vattentrycket i någon kran för högt? Har ventilationen rätt maxtemperatur?

Steg 3

Varmvattenberedaren står för nästan hälften av allt vatten som rinner genom huset. Därför gör vi en regelrätt inspektion så att ingenting är trasigt eller kan gå sönder på sikt.

Steg 4

Sist men inte minst så kollar vi på avloppsrören och letar metodiskt efter skador eller läckage där de kan vara som svårast att upptäcka.

Frågor?

Kontakta oss på 08 444 07 37 om du inte fått svar på dina frågor så hjälper vi mer än gärna till att reda ut de eventuella frågetecken och funderingar som finns.

KONTAKTA OSS