rördragning

Rördragning Stockholm

Rak VVS utför rördragningar i hela Stockholm

Behöver du hjälp med rördragning i Stockholm?

En annan populär tjänst vi som rörmokare i Stockholm tillhandahåller är rördragning, vilket som namnet antyder innebär att vi drar nya rör genom ditt hem. Oftast handlar det om anslutningar till nya toaletter, handfat, diskmaskiner eller dylikt. Har du en pågående renovering eller utbyggnad på gång så ser vi till att du slipper tänka på potentiella vattenskador eller feldragningar som på sikt kan skada ditt renoveringsobjekt. Vi erbjuder allt inom VVS i Stockholm och du kan känna dig trygg när du anlitar oss för stambyten, blandarbyten och allt annat inom VVS.

rördragning i marken
rördragning

Görs rördragningen inuti eller utanpå fastigheten?

Den vanligaste frågan som dyker upp vid rördragning är huruvida rören ska dras inuti eller utanpå väggarna. Vi utför jobbet lika effektivt oavsett vad du väljer - men det finns några saker att ha i åtanke innan beslutet tas. Det viktigaste att ha koll på är att du behöver ansöka om bygglov för att rören ska kunnas dras på insidan, samt hur detta omöjliggör att väggen blir bärande eller rivbar i framtiden. Som nämnt så har vi de certifikat som krävs för att utföra detta jobba både på insidan eller utsidan av väggen och vi vägleder dig gärna i ditt beslut - men i slutändan är det du som bestämmer.

Rördragning pris

Prislappen för en typisk rördragning i Stockholm brukar bli femsiffrigt för ungefär 10m rördragning beroende på hur omfattande jobbet är med vad som behövs borras m.m. En rak prisbild kan vara svår att ge utan att ha kikat på arbetsytan då kostnaden för en rördragning i Stockholm beräknas utifrån fler faktorer än kvadratmeter och antal rör. Vi arbetar proaktivt med att hitta de mest kostnadseffektiva lösningarna för dig som kund och vill du ha en ungefärlig prisbild som passar ditt projekt så är du varmt välkommen att kontakta oss, så kollar vi närmare på hur vi kan hjälpa just dig, alternativt bokar vi in en VVS-besiktning.

rör till skåp

Hur går rördragning till?

Steg 1

Vi stänger av vattnet i det rum som rördragningen ska ta plats i. Med hjälp av avstängningsventiler ser vi till att resterande delar av hemmet inte påverkas alls.

Steg 2

Efter en snabb mätning av era befintliga rör så gör vi en uträkning runt hur vi ska montera de nya rören på ett sätt som både är kostnadseffektivt och säkert för dig som kund.

Steg 3

Vi påbörjar rördragningen och dubbelkollar hela tiden att monteringen matchar vår uträkning, så att du inte behöver påkostas några onödiga förlängningar eller ineffektiva dragningar.

Steg 4

När alla rör är lagda så sätter vi på vattnet igen. Vi passar även på att efterdra och kvalitetssäkra alla muttrar så att risken för felmontering blir näst intill noll.

Frågor?

Kontakta oss på 08 444 07 37 om du inte fått svar på dina frågor så hjälper vi mer än gärna till att reda ut de eventuella frågetecken och funderingar som finns.

KONTAKTA OSS