handfat med spegel

Rörmokare Danderyd

Välkommen till oss på Rak VVS, rörmokare i Danderyd

Certifierade och utbildade rörmokare i Danderyd

Samtliga rörmokare på RAK VVS är behöriga och genomgått en lång utbildning. Självklart har vi även företagsförsäkring. Vi innehar samtliga certifieringar utfärdat av nedan nämnda branschorganisationer.

  • Säker vatteninstallation - Utfärdat av branschorganisationen VVS företagen.

  • BKR - Utfärdat av Byggkeramikrådet.

  • Brabyggare - Uppnått samtliga krav och fått kvalitetsstämpel av Brabyggare. Krävs även för detta att man lämnar in giltigt försäkringsbevis av företagsförsäkring.

När du anlitar någon av våra behöriga rörmokare i Danderyd kan du känna dig trygg med att en professionell och utbildad VVS tekniker åtgärdar problemet snabbt och på ett korrekt sätt.

lyxigt handfat
lyxigt badkar

Kompetenta rörmokare i Danderyd

Vi levererar reparation och installation av VVS-system i såväl privata som kommersiella fastigheter runtomkring Danderyd. Våra utbildade, certifierade rörmokare täcker allt från vanligt vattenläckage till sällsynta avloppsfel och du kan känna trygghet i att vi vet vår sak. Tillsammans har vi en sammanlagd erfarenhet på 20 år och är väldigt stolta över vårt snittbetyg om höga 4.9 av 5. Som de erfarna rörmokare vi är, kan vi hjälpa dig med bland annat stambyte och rördragning.

I behov av en rörmokare? Vi är snabbt på plats i Danderyd med omnejd

Akuta problem kräver akuta åtgärder och detta har alltid varit en självklarhet för oss på Rak VVS. Sedan starten har vi alltid varit måna om att vara på plats snabbt, dels för att vårt eget arbete blir svårare ju mer skadan eskalerar och dels för att vi vet att du har bättre saker för dig än att vänta på en rörmokare som aldrig dyker upp.

skiftnycklar
duschhuvud

ROT-avdrag

Om du anlitar rörmokare som privatperson har du ofta möjlighet till ROT-avdrag. Detta innebär att hälften av produktionskostnaden betalas direkt av staten med förutsättningen att du uppfyller Skatteverkets krav och förväntningar. Vi hjälper dig gärna att matcha dessa krav helt kostnadsfritt och kan konsultera vidare i hur du möjliggör ett ROT-avdrag under tiden som vi sätter upp en prisbild för vårt arbete.

Hur går det till när du anlitar en rörmokare i Danderyd?

Steg 1

Du hör av dig till oss och vi svarar oftast efter några minuter på mail eller några signaler på telefon.

Steg 2

Vi utför en snabb behovsanalys under tiden som en av våra rörmokare gör sig redo att åka. Du erbjuds en preliminär prisbild och en saklig genomgång av hur jobbet kommer att utföras.

Steg 3

Väl på plats utför vi en grundlig undersökning av problemet och åtgärdar det utifrån de ramverk som stämmer överens med våra certifikat och utbildningar.

Steg 4

Innan vi packar ihop så dubbelkollar vi att allt är på sin plats samt hur förebyggande åtgärder har inrättats för att undvika nya skador på sikt. Slutligen tackar vi för den här gången!

Frågor?

Kontakta oss på 08-444 07 37 om du inte fått svar på dina frågor så hjälper vi mer än gärna till att reda ut de eventuella frågetecken och funderingar som finns.

KONTAKTA OSS